Chakratherapiethe-chakras-1165600

Chakratherapie is een persoonsgerichte therapie en behandelt fysieke, psychische ziekten en andere ongemakken. Deze vorm van behandelen is veel intensiever dan een Reiki behandeling en herstelt de energie in de chakra’s ook veel sneller, waardoor je kan ontspannen en je anders zult voelen.

De chakra’s zijn na een paar behandelingen (qua energie) weer helemaal in balans, je zult zeker grote verandering gaan opmerken!

Net als bij een Reiki behandeling stroomt er in eerste instantie helende energie door de handen van de therapeut en kanaliseert deze energie zich in uw lichaam. Maar er gebeurd meer tijdens een Chakrabehandeling: de energie wordt eerst afgevoerd en dan weer opgevoerd. Daarna worden de vijf chakra’s op je rug één voor één gemasseerd zodat de energie in de betreffende chakra weer op gang wordt gebracht of indien nodig hersteld. Na de behandeling stroomt de energie in alle chakra’s weer in één lijn, zoals het behoort te zijn.

Voorafgaand aan iedere eerste behandeling wordt er een kort intakegesprek met je gedaan om zo te kunnen achterhalen waar de blokkades zich bevinden, hoe deze zijn ontstaan en hoe je aan jezelf kunt werken om ervoor te zorgen dat er geen nieuwe blokkades ontstaan.

Na het intakegesprek wordt de energie in de chakra’s opgemeten en wordt er een afspraak met je gemaakt voor een behandeling.

Je kunt ook een cursus Chakratherapie volgen. Dit is een complete cursus en omvat de werking en het functioneren van de chakra’s, alsmede het diagnosticeren en in balans van de chakra’s door middel van verschillende behandeltechnieken en behandelvormen. De ontwikkelingsfasen, het hoofdprobleem, het herkennen van een blokkade, Chakrabehandeling en een Chakra diagnose stellen hoort er ook bij.

Deze cursus is voor iedereen die in het bezit is van een Reiki I Certificaat.

Een Chakrabehandeling duurt 1 1/2 uur en is zeker de moeite waard!

Voor meer informatie kun je contact opnemen.