Chakratherapiethe-chakras-1165600

Chakratherapie is een persoonsgerichte therapie en behandelt fysieke, psychische ziekten en andere ongemakken. Deze vorm van behandelen is veel intensiever dan een Reiki behandeling en herstelt de energie in de chakra’s ook veel sneller, waardoor je kan ontspannen en je anders zult voelen.

De chakra’s zijn na een paar behandelingen (qua energie) weer helemaal in balans, je zult zeker grote verandering gaan opmerken!

Net als bij een Reiki behandeling stroomt er in eerste instantie helende energie door de handen van de therapeut en kanaliseert deze energie zich in uw lichaam. Maar er gebeurd meer tijdens een Chakrabehandeling: de energie wordt eerst afgevoerd en dan weer opgevoerd. Daarna worden de vijf chakra’s op je rug één voor één gemasseerd zodat de energie in de betreffende chakra weer op gang wordt gebracht of indien nodig hersteld. Na de behandeling stroomt de energie in alle chakra’s weer in één lijn, zoals het behoort te zijn.

Voorafgaand aan iedere eerste behandeling wordt er een kort intakegesprek met je gedaan om zo te kunnen achterhalen waar de blokkades zich bevinden, hoe deze zijn ontstaan en hoe je aan jezelf kunt werken om ervoor te zorgen dat er geen nieuwe blokkades ontstaan.

Na het intakegesprek wordt de energie in de chakra’s opgemeten en wordt er een afspraak met je gemaakt voor een behandeling.

Je kunt bij Kamlang ook terecht voor een Cursus Chakratherapie. Deze cursus kan je volgen in de praktijk of als thuiscursus.

Voor meer informatie kun je contact opnemen.