Chakratherapiethe-chakras-1165600

Chakratherapie is een persoonsgerichte therapie en behandelt fysieke, psychische ziekten en andere ongemakken. Deze vorm van behandeling is veel intensiever dan een Reiki behandeling en herstelt de energie in de chakra’s sneller. 

Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt er eerst een uitgebreid intakegesprek van 60 minuten gehouden om te achterhalen waar de blokkades zich bevinden, hoe deze zijn ontstaan en hoe je aan jezelf kunt werken om ervoor te zorgen dat er geen nieuwe blokkades ontstaan. 

Na het intakegesprek wordt de energie in de chakra’s opgemeten en wordt er een afspraak gemaakt voor de eerste behandeling. De chakra’s zullen na een aantal behandelingen qua energie weer helemaal in balans zijn. Je zult snel grote veranderingen gaan opmerken. 

Een intakegesprek is kosteloos en duurt 60 minuten. 

Een Chakrabehandeling duurt 90 minuten.

Wil je alleen een Chakrabehandeling? Dat kan natuurlijk ook. 

Net als bij een Reiki behandeling stroomt er in eerste instantie energie door de handen van de therapeut en kanaliseert deze energie zich in jouw lichaam. Maar er gebeurt meer tijdens een Chakrabehandeling. Tijdens een Chakrabehandeling wordt de energie eerst afgevoerd en daarna weer opgevoerd. Daarna worden de 5 chakra’s op de rug één voor één gemasseerd, zodat de energie in de betreffende chakra weer op gang wordt gebracht of indien nodig hersteld. Het 3e oog en de kruin worden als laatste in balans gebracht. Na de behandeling stroomt de energie in alle chakra’s weer in één lijn, zoals het behoort te zijn en kan je de dag weer aan!

Je kunt bij Kamlang ook terecht voor een Cursus Chakratherapie in de praktijk of als thuiscursus.