Die Marjolein is een vakvrouw met humor, heb je pijn of wil je gewoon een lekkere massage, dan ben je bij Kamlang aan het juiste adres

Danny


Fijne ontvangst, goede gastvrouw, prettige sfeer, goede uitleg en behandeling

Adelinde


Onlangs een Reiki en massage ontvangen. Ik heb ervan genoten! Zeer ontspannend. Ik was totaal alle besef van tijd kwijt en hoofd aardig leeg. En dat wil heel wat zeggen voor mij als denker! Na de behandeling prachtige wandeling gemaakt door het mooie landschap rondom Rockanje. Zo heb ik er een relaxte dag van gemaakt. Ga er zeker nog eens terug.

Anita


Marjolein is een hele lieve vrouw en weet wat ze doet. Het was een fijne afspraak en ik raad Kamlang zeker aan!

Luka


Ik heb een hele fijne en bijzondere behandeling gehad. Er werd echt de tijd genomen en goed naar je geluisterd. Fijne praktijk, zeker aan te raden!

Ruby


Een 9, een zeer vakkundige dame die mij behandeld heeft en het was heerlijk.

Margreet


Zeer zeker een aanrader, hele aardige vrouw en de reiki en massage behandeling was heel fijn en ontspannend. Ik ga er zeker nog eens terug. 

Lia


Een aantal jaren geleden bij Kamlang geweest en nu wederom. Altijd prettige ervaring. Op het moment zelf maar ook de dagen na de behandeling. Aanrader!

Mary


heerlijk genieten echt ontspannen met een super vriendelijke mevr die echt de tijd voor je neemt

Cindy


Als je eens echt wilt ontspannen moet je zeker eens hier naar toe gaan.
reiki en massage is zeker een aanrader

Ron


Chakra behandeling is helemaal top! Onwijs leuke vrouw en verstaat haar vak. Heerlijk:)

Eva


Als aan mij de vraag wordt gesteld wat Kamlang is, dan antwoord ik met ‘een unieke en levensveranderende ervaring’. Het besef dat wordt gecreëerd dat niet alleen de wetenschappelijk aangetoonde resultaten van de huidige medische wereld zo hun effect hebben, maar ook het diepe en natuurlijk fenomenale kracht vanuit het lichaam met het daarbij behorende intense en krachtige energetische kracht.
Kamlang neemt de tijd en heeft het uiterste geduld de oorsprong van een klacht te onderzoeken en het met uiterste zorg te behandelen.
Na een aantal behandelingen gehad te hebben, herken ik mijzelf niet meer terug als toen ik hier voor het eerst mee in contact kwam. En nee, je veranderd niet in een compleet ander mens. Je bent nog steeds dezelfde persoon, alleen dichter bij jezelf, vrij van alle onzuiverheden in het lijf en vrij van alle negatieve emoties.
Ik kwam aan als een heel angstig persoon, en na een aantal behandelingen ben ik al mijn angsten en negatieve emoties kwijt en leef ik weer in een leven waarin ik daadwerkelijk leef.
Kamlang heeft mij geholpen mijn leven weer op de rails te krijgen en geholpen bij het creëren van rust in mijn hoofd en leven.
Het maakt niet uit wie je bent of wat het probleem is, Kamlang helpt je hier bij en is zeker een aanrader!

Boyd


Geweldige ervaring met Kamlang. Heb er zelf Reiki 1 en Reiki 2 gedaan, daarna ben ik met mijn moeder gegaan. Die had al vier maanden enorme pijn in haar rug, kon bijna niet meer lopen, uitbehandeld bij het ziekenhuis, na 3 behandelingen bij Kamlang gaat het veel beter met haar, pijnklachten zijn nagenoeg weg. Thanx Marjolein!

Rob


Bijna mijn hele leven cvs/me gehad. Tot ik bij …

Bijna mijn hele leven cvs/me gehad. Tot ik bij Marjolein kwam. Zij begon met reiki. Nu bezig met EFT en TAT. Dit is zo’n mooie ervaring. Ik heb onderhand energie voor 10 zegt mijn omgeving.

Pia


Genezen van binnenuit

Mijn liefde voor dit bedrijf is geboren vanaf het moment dat ik er binnenstapte! Dit bedrijf en vooral Marjolein van Wijngaarden- van Hees is enorm veelzijdig en getalenteerd. Je weet dat je aan het juiste adres bent voor iedereen die heeft besloten aan zichzelf te werken. Wij mensen zijn gewend andere de schuld te geven of te gaan hangen in zelfmedelijden. Tijd om te realiseren dat dit niet de manier is toch?! Ik heb veel baat gehad bij de Reiki behandelingen omdat je energie weer gaat stromen. De vermoeidheid waar veel mensen last van hebben komt vaak door blokkades in het lichaam. Ook de EFT is een wonderbaarlijk middel!
Ik ben zeer tevreden over deze praktijk en kom hier heel graag. Er wordt zuiver en eerlijk gewerkt! Dat willen wij toch allemaal meemaken?

Laura


De gezondheidspraktijk in de regio!!!!

Praktijk Kamlang is een gezondheidspraktijk met verschillende mogelijkheden. Je kunt daar verschillend cursussen volgen, behandelingen ondergaan en ook op voedingsgebied (lees gewichtsconsulente) verstaat zij haar vak. De praktijk doet heel gemoedelijk aan en de prijs kwaliteit verhouding is fantastisch.
Ze is niet duur en voor een behandeling wordt door haar niet op de klok gekeken. Heb zelf een aantal cursussen gevolgd en kom ook regelmatig voor de voeding. Ook zal men als je eenmaal bekend bent niet zo gauw laten vallen en wordt zij een vriendin voor het leven. De praktijk bestaat inmiddels 10 jaar en dat gebeurt niet zo maar. En naar verwacht zal hierna nog vele jaren volgen. Praktijk Kamlang is chapeau.

Carla


onder de indruk

Bij kamlang heb ik een aantal reiki behandelingen gehad, die hebben mij altijd een heel relaxed en
ontspannen gevoel gegeven, ook een reinigingsritueel in mijn woning laten doen met rituelen
door Kamlang, er worden ook goede adviezen gegeven over welke edelsteen en waarom.
Bij kamlang ben ik in februari begonnen met afvallen onder begeleiding ik woog toen 75.2 kg
nu weeg ik 64.3 kg vanaf 3 mei was ik op mijn streefgewicht 65kg.
Alles kan online, wegen en meten doe je gewoon thuis, en je kan ook telefonisch advies en ondersteuning
krijgen.
Kamlang werkt met eetverslagen, lijsten van calorieën, menu’s e.d. ik wil iedereen die af wil vallen
verwijzen naar Kamlang, het is betaalbaar, gemakkelijk en gezond.

Sylvia


Praktijk Kamlang is een zeer professionele …

Praktijk Kamlang is een zeer professionele praktijk .Zeer begaan met haar leerlingen die altijd op haar terug kunnen vallen.Ze geeft verschillende cursussen , zoals edelsteen , chakra , reiki cursus. Haar werk als gewichtsconsulente neemt zij zeer serieus en begeleidt haar cliënten
op een plezierige manier tot ze hun streefgewicht hebben bereikt. Zelf ben ik 18 kilo kwijt met een methode die ik niet zelf had kunnen verzinnen.Zonder honger , met nog steeds lekkere dingen tussendoor,maar wel heel gezond ga ik blij de zomer in, Mijn gezondsheids klachten zijn verdwenen en mijn huisarts stond versteld van het resultaat. Ik kan het iedereen aanraden. Bedankt Kamlang.

Karla


Mijn ervaring met praktijk Kamlang is …

Mijn ervaring met praktijk Kamlang is nagenoeg bijzonder. De inrichting is toonaangevend voor de warme service die wordt geboden tijdens een intensieve behandeling. Er wordt niet gekeken op de minuut, maar gekeken naar wat er nodig is voor diegene op de behandeltafel. Tevens zijn de prijzen buitengewoon goed in kaart gebracht met de kwaliteit die wordt geleverd. De verfrissing van een behandeling zorgt voor een heldere en openstaande geest.
Ik kan niets anders zeggen dan: ‘Keep up the good work’.

Jeffrey


mijn ervaring met Marjolein is heel prettig, …

mijn ervaring met Marjolein is heel prettig, ben vanuit een moeilijke tijd bij haar terecht gekomen en op dit moment kan ik wel zeggen dat ik weer aardig op poten ben om het maar eens zo te zeggen. Zie om me heen dat er meer mensen zijn die hun leven op een andere manier en met meer voldoening zouden willen veranderen, ik zou zeggen ga eens langs bij Marjolein zij heeft voor ieder advies + natuurlijke de cursussen waarvan ik er ook een paar heb gedaan, zeker een aanrader en ook nog gezellig, want je leert er je gelijkgestemden kennen is mijn ervaring,
en mij is het gelukt om onder begeleiding van Marjolein en zonder honger te lijden op een prettige manier inmiddels 7 kilo af te vallen , als dit alles je nieuwsgierig maakt ik zou zeggen ga eens langs je krijgt er beslist geen spijt van. groetjes Gerda.

Gerda


Bij praktijk Kamlang, kom je tot jezelf in de …

Bij praktijk Kamlang, kom je tot jezelf in de meest ruime zin van het woord. Alles wat je er hoort, ervaart en mee maakt, kan een hele goede les zijn.
De behandelingen en cursussen zijn zeer leerzaam, maar absoluut niet zweverig. Bij Marjolein vind je altijd een luisterend oor, en is altijd bereid je te helpen waar ze kan.
Je kunt hier terecht voor Reiki behandelingen, chakra behandelingen, edelsteenleggingen enz. Ook op het gebied van voedingsadvies is het echt aan te raden om contact met praktijk Kamlang te zoeken.

Marjolein, bedankt voor alles wat ik heb mogen leren en ervaren bij jouw in de praktijk.

Mascha


Mijn ervaringen met Kamlang zijn zeer goed. …

Mijn ervaringen met Kamlang zijn zeer goed. Marjolein is veelzijdig en goed. Ik ben diverse keren bij haar onder behandeling geweest voor nek/rugklachten en na afloop had ik iedere keer meer resultaat dan na mijn bezoek aan de manueeltherapeut. Zij weet ook heel goed welke steen er bij jouw klacht of situatie past. Ook voor een Reikicursus ben je bij haar aan het goede adres. Zij behandelt de stof serieus en vakkundig. Dit alles zonder zweverig te zijn, want daar houdt ze niet van. Ook kan ik haar aanbevelen voor een chakratherapie. Dit geeft zulke goede resultaten en is heerlijk om te ondergaan. Voor gewichtsproblemen kunnen mensen ook bij haar terecht. Zij is ook nog een gediplomeerd gewichtsconsulent en brengt haar eigen opleiding op haarzelf in praktijk. Zij is met haar voedingskennis zelf vele kilo’s afgevallen en dat alles zonder te lijnen, slechts door gezond en bewust te eten. Kortom, heeft u emotionele/lichamelijke problemen en of problemen met uw gewicht dan kan ik Marjolein van harte aanbevelen. Ik vind haar een vakvrouw met een heel breed werkgebied.

Anneke