Ervaringen polariteitsbehandelingen

 

IK LEERDE WEER VERTROUWEN HEBBEN IN MIJN LICHAAM!

Mijn naam is Xandra, 29 jaar en ik heb de ziekte van Bechterew, fibromyalgie en PDS. Dat ik nooit meer beter zal worden, dat is een ding dat zeker is. Een chronische ziekte gaat niet over, maar dat het beter moet gaan dan dat het nu gaat, dat wist ik wel zeker.

Marjolein heeft mij uitgenodigd om een traject Polariteitsbehandelingen te volgen om te kijken of zij iets van mijn klachten kon verminderen. Bij de eerste behandeling werd er ook naar mijn voeding gekeken. Ik at erg eenzijdig en miste een aantal voedingsproducten. In de loop van het traject is dit steeds iets beter geworden, al is het niet makkelijk.

Tijdens de eerste behandeling kwamen we er achter dat er flink wat blokkades in mijn lichaam zaten, aardig wat pijnpunten en de energie stroomde nog niet overal. In de loop van de behandelingen ging dit steeds beter. De ene keer voelde het als een koud golf en de andere keer als een kabbelend beekje, maar steeds boekte ik iets meer vooruitgang.

Qua PDS merkte ik al snel een regelmatigere stoelgang met een buik die een stuk minder opgezwollen is. Ook werden de klachten van mijn fibromyalgie minder: mijn vermoeidheid nam af, de pijn in mijn benen werd minder, het zware gevoel verdween en ik heb meer energie. Verder werd mijn nek soepeler waardoor ik minder hoofdpijn heb en het belangrijkste: ik leerde weer vertrouwen hebben in mijn lichaam!

Na 10 behandelingen is de eerste grote stap gezet voor een lichaam waarin ik mij prettig voel.

 

 


IK ZIE DE TOEKOMST WEER ZONNIG TEGEMOET!

Hoi, ik ben Leony, 48 jaar jong maar voelde me de afgelopen jaren oud en uitgeblust.
Al jaren kamp ik met verschillende klachten en aandoeningen waaronder astma, lipoedeem en daardoor ook lymfoedeem in de benen en armen. Daar kwam bij dat ik een versneld hartritme ontwikkelde en daar behoorlijk uitgeput door raakte. Helaas vliegen de kilo’s er met lipoedeem enorm aan op de benen, billen, heupen en sporten doet dan ook echt pijn, maar ik zette alles op alles en het lukte me.

Dit alles was in de afgelopen jaren redelijk onder controle te houden door medicatie, therapie, veel bewegen, intensief sporten en hardlopen. Helaas kwam Corona en werd ik ziek, ben behoorlijk benauwd en ziek geweest en knapte maar niet op. Leek het goed te gaan en had ik een ‘goeie dag’, kreeg ik in de avond weer koorts.

Maanden lang ging ik af en aan, zwaar vermoeid, geen energie, overal pijn, kilo’s die er weer aan vlogen, dus kom je in een vicieuze cirkel terecht waar je niet uit lijkt te komen. Al mijn aandoeningen waren er weer als voorheen en mijn harde werk van de afgelopen jaren voor niks geweest. Long COVID was de eindstand. Long COVID therapie, fysio, gesprekken met een medisch psycholoog om het een plek te geven hielpen me vooruit, maar is was mezelf niet en ik wilde weer mezelf zijn.

Toen kwam Marjolein op mijn pad. Opgegeven door mijn vriendin kwam ik in aanmerking voor deze bijzondere polariteitstherapie, waar ik blanco in ben gestapt en bij de eerste behandeling dacht ‘hoe dan’, dit werkt nooit.

Maar diep respect en een hele diepe buiging voor Marjolein, want ze heeft letterlijk en figuurlijk mijn energie weer terug gebracht. Wat je tijdens de behandeling door je lijf voelt stromen is zo ontzettend bijzonder, dat moet je meegemaakt hebben om dit te geloven.

Ik voel me minder vermoeid, mijn pijnlijke benen zijn verlicht, het oedeem aanzienlijk verminderd en ik sport weer, ik kan weer slapen, mijn stoelgang is op gang en ik ben nu al na 10 behandelingen 5 kilo en 9 cm op de taille kwijt.

Al met al zie ik met dank aan Marjolein en mijn vriendin die me hiervoor heeft opgegeven, de toekomst weer zonnig tegemoet.

 

 


DANKJEWEL MARJOLEIN DAT IK JOU OP “MIJN REIS” TEGENKWAM!

Via Social Deal maakten wij een afspraak voor een polariteitsbehandeling bij Kamlang. Wij wisten niet wat deze behandeling inhield en dachten dat we gemasseerd werden. Marjolein maakte daar geen probleem van en gaf mij en mijn man een fantastische massage. Onder het masseren vertelde Marjolein wat de polariteitsbehandeling inhield.

Marjolein gaat zeer professioneel te werk wij moesten een formulier invullen met al onze medische gegevens en kwalen. Dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt. De professionele massagetafel en de schone omgeving geven je gelijk een goed gevoel. Aangezien ik nogal een aantal chronische aandoeningen heb fibromyalgie, COPD, astma, longemfyseem, artrose, colitus ulcerosa en acnes gebruik ik veel medicijnen en ben de meeste dagen oververmoeid, heb weinig energie en heb overal pijn.

Na mijn massage vertelde Marjolein dat zij graag met mij aan het werk zou gaan met de polariteitsbehandeling, zij dacht dat zij mij een heel stuk van mijn pijn af kon helpen. Wij maakten 10 afspraken, week 1: 4 afspraken, week 2: 3 afspraken, week 3: 2 afspraken en week 4: 1 afspraak. Ik moest noteren wat ik dagelijks at. Dat heb ik gedaan en Marjolein gaf mij het advies om beter, gezonder, gevarieerder en vooral meer te eten.

Mijn man besloot in overleg met Marjolein bij alle behandelingen aanwezig te zijn. Hierdoor zijn de gedeeltes van de behandeling die ik zelf niet bewust heb meegemaakt door hem genoteerd.

Bij de eerste behandeling met daarbij een eerste onderzoek gaven mijn voetzolen de pijnlijke reacties van mijn lichaam aan. Marjolein noteerde een groot aantal pijnpunten. Ook in mijn armen, mijn nek en onder de schedel deed alles zeer en waren verschillende pijnpunten. Mijn enkels konden niet naar behoren bewegen. Alles was pijnlijk. Na het noteren van alle geconstateerde (gebreken) begon Marjolein met het op gang brengen van de energie stromen in mijn lichaam. Hierop reageerde mijn lichaam met schudden en stuipen en was enorm gespannen. Dit namen mijn man en Marjolein waar, zelf heb ik hier niets van gemerkt. Het was net of ik er niet was.

De tweede behandeling liet al aanzienlijk meer ontspanning in mijn lichaam zien. De pijnpunten reageerden al anders dan de dag ervoor. Ook de doorstroming van de energiebanen die Marjolein op gang bracht gingen erg goed op gang hetgeen zich uitte in warmte en kou in mijn lichaam.

De derde dag gaf een heel ander beeld dan de dagen ervoor. Ans was heel erg rustig en ging tijdens het op gang brengen van de energiestromen in een soort trance. Het hele lichaam begon als het ware van onder naar boven te resetten. Hetgeen zich uitte in een soort spastisch achtige bewegingen van de armen en het gehele bovenlijf. Het leek erop of ze door een chiropractor werd gereset. Dit hele gebeuren gaf een heel rustig en ontspannen beeld.

De daaropvolgende behandelingen brachten mij telkens in een soort trance, waarin mijn lichaam zijn eigen gang ging. Hoofdbewegingen, armen, benen, voeten en handen gaan hun eigen gang. Ik weet er zelf niets van. Het lijkt erop dat ik in een donker gat vertrek en daar is het heel rustig. Ik heb de kleuren blauw en rood gezien. Na de behandeling voel ik me intens moe en zwaar en tegelijkertijd komt er een enorm ontspannen gevoel in mij wat ik niet ken.

Ik heb meer energie, meer zin in mijn hobby’s en voel me lichter. Mijn chronische pijn is draagbaar. Pijnmedicatie heb ik zo goed als afgebouwd. Mijn Eetlust is verbeterd. Marjolein ik ben je zeer dankbaar voor de fijne en bijzondere momenten die wij gedeeld hebben. Je bent een super lieve vrouw. Ik voelde me veilig in jouw mooi verzorgde behandelkamer. Het was al met al een zeer bijzondere reis die wij met zijn drieën hebben mogen meemaken. Hartegroet, Ansje

 

 


 

Ik ben Kamlang/Marjolein enorm dankbaar!

Mijn naam is Bernadette. Naast mijn fibromyalgie, heb ik nog verschillende aandoeningen, o.a. spondylose, artrose, CVS en de ziekte van Lyme. Altijd heb ik geprobeerd wat betreft mijn gezondheid verbeterpunten op te zoeken, met name op de “alternatieve” manier. Vorig jaar had ik een enorme terugval en het ergste was de vermoeidheid en daardoor de neerslachtigheid, tegen pijn kan je wat innemen, maar tegen moeheid is weinig te doen (dacht ik).

Via mijn vriendin Marjolijn werd ik geattendeerd op de win-actie van Kamlang, en na een ingezonden brief met al mijn klachten, was ik dolblij dat ik bij één van de gelukkigen zat, welke een intensief traject kregen. Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten en ik ging er heel open, maar zeker vol vertrouwen in. Het voelde als een soort laatste strohalm, kostbaar dus.

Ten eerste werd de voeding onder de loep genomen, waar ik dacht dat ik gezond at, viel er nog enorm veel in te verbeteren en aan te passen. Vervolgens kwam de polariteitsbehandeling, als 1e kwam mijn blaas/(bij)nieren eruit. Dat is holistisch gezien de tranen die om me zelf niet gehuild heb. En aangezien ik best veel verdriet gekend heb in mijn leven, is dit heel logisch verklaarbaar. Toen de hand bij de blaasstreek opgelegd werd, voelde dit zo enorm zwaar dat het leek of dat er een stoeptegel op lag en er steeds één bijkwam, het was haast ondraaglijk… zo zwaar.
Zo later eens bekeken was dit de kentering al, het begin naar de genezing van binnenuit. Het zelf herstellend vermogen was in gang gezet.

De volgende dag lukte de behandeling ietsje minder omdat ik teveel in mijn hoofd zat. Te bezig was met denken. Ook dat is goed om mee te maken en te zien waar je valkuilen zijn en wat deze kunnen veroorzaken.
Bij de 3e behandeling werd er o.a. gepulsed, zeker voor mijn arm was dit een heel bijzondere ervaring, het gevoel alsof er spa-rood in je aderen wordt gespoten, het gaat bruisen, het gaat stromen. Je krijgt kippenvel. Het is een sensatie die door je lijf heentrekt. Dit stroomde tevens door naar mijn blaasstreek en ook thuis werkte dit door.

In de 2e week van de behandelingen voelde ik aan het eind letterlijk mijn hele lichaam van slot komen en het hele leven er weer langzaam in terugstromen, bij het afstrijken voelde ik de grootste berg ellende zo van me afglijden en werd bijna tastbaar in het zakje gestopt. Het voelde als een bevrijding en daar werd ik best emotioneel van. Het is haast niet uit te drukken wat je dan voelt, daar kan geen gesprek of pilletje als therapie tegenop. Een heel kostbaar gevoel.

In de 3e week en 4e week reageerde mijn lichaam heel snel op alle handelingen, het herkende het, het was in werking gezet. Eveneens kreeg ik tijdens de energiestroming kleuren te zien, dit was beige en paars en er werd een oog zichtbaar, een waardevolle ervaring.

Wat ik tot nu toe heb mogen ervaren is dat ik beter slaap, een betere bloeddoorstroming heb, meer energie, een goede spijsvertering doordat er blokkades zijn opgeheven is mijn lichaam beter in balans. Ik ben Kamlang/Marjolein enorm dankbaar, ik was geruime tijd op zoek naar het laatste puzzelstukje, naar een sleutel, maar ik wist niet meer hoe of waar, tot ik via mijn vriendin hier op gewezen werd en terecht kwam. Wat een cadeau, het grootste goed.

 

 


 

Marjolein helpt je serieus met de aanpak!

Mijn naam is Liana, 55 jaar en ben met een goed gevoel terecht gekomen bij Kamlang voor een Reiki en Chakrabehandeling. 

Marjolein is een fantastische en vriendelijke vrouw die haar vak verstaat. Het bleek dat er meer aandacht bij mij nodig was en heeft ze mij uitgenodigd om een traject Polariteitsbehandelingen in te gaan voor mijn vocht probleem, onrust in mijn lijf, gewicht, kwalen vanwege de overgang om te zien wat dit voor mij zou kunnen betekenen.

Ze ziet meer dan waar je voor komt en dat geeft al een vertrouwd gevoel. De weg naar het ontspannen na de behandeling is eerst van koud naar kouder. Ongelooflijk wat er van binnen allemaal gebeurt tijdens een behandeling, echt heel bijzonder. 

Pijnlijke drukpunten onder mijn voeten, nou die waren er wel, maar na drie behandelingen waren deze al helemaal weg. Ik ben inmiddels 5 kg afgevallen en zijn de centimeters van mijn taille (-15 cm), benen (-6 cm) en borstomvang (-5cm) onvoorstelbaar minder. Ik kan weer broeken aan die ik lange tijd niet heb kunnen dragen. Wat deze behandelingen, een beter voedingspatroon al niet kan doen! 

Ik voel me niet meer ongerust over mijn overgang en klachten. Marjolein helpt je serieus met de aanpak om samen tevreden te zijn. Nog een aantal behandelingen te gaan en ben zeer benieuwd naar het eindresultaat. 

 

 


 

Wat een ervaring, zo mooi!

Mijn naam is Renate, 58 jaar. In 2016 is bij mij spierreuma vastgesteld door een reumatoloog, maar ik had ook al fibromyalgie. Na 5 jaar prednison te hebben geslikt bleef ik pijn in mijn lijf houden, vooral in mijn knieën. Ik kon mijn knieën niet buigen, waardoor ik ook moeilijk kon gaan zitten, opstaan en zeker geen trappen lopen. Later is er ook nog artrose in mijn knieën vastgesteld door de orthopeed.
Doordat ik een keer met mijn vriendin meeging naar Marjolein, zag zij meteen dat ik veel vocht in mijn knieën vast hield. Marjolein was benieuwd wat de Polariteitsbehandelingen bij mijn klachten zouden doen en nodigde me uit voor dit traject, waarbij het verminderen van de pijn het eerste doel was. Wat er nog meer zou verbeteren is meegenomen zei ze.

Niet geschoten altijd mis, dus hebben we de afspraken ingepland. De eerste keer werd er ook gekeken naar mijn voedingspatroon, het één kan niet zonder het ander. Dacht dat ik het wel goed deed, maar in de ochtend moest er toch wel wat bij. Toen de tafel op, dat vond ik best wel spannend. Bij elke handeling legde ze uit wat ze ging doen en wat ik kon voelen.

Ik kreeg het wel heel erg koud, maar dat hoort erbij. Stromingen voelde ik nog niet, maar dat komt nog wel zei Marjolein, en dat was ook zo. Na elke behandeling kwam er wel verbetering in mijn knieën, en verloor ik niet alleen gewicht maar ook centimeters.
Na de zesde behandeling stroomde de energie niet zoals het moest in mijn benen en zei Marjolein dat dit niet kon, er moest ergens dus een ‘blokkade’ zitten. Zou het te maken kunnen hebben met de steunzolen die ik pas had of is het geestelijk. Marjolein zou Marjolein niet zijn als ze er niet over na ging denken. Ze heeft twee dagen nagedacht en toen ik weer kwam wist ze het. We hebben het een en ander besproken en heeft zij samen met Christine mijn bekken, heupen en benen met Reiki behandeld en wat denk je? De energie stroomde als nooit tevoren door mijn hele lichaam! Wat een ervaring, zo mooi!

Nu kan ik zeggen dat ik na 10 behandelingen de echte pijnen, het vocht uit mijn knieën is. Ik kan weer ‘gewoon’ trap lopen, en niet meer tree voor tree! Het helemaal buigen van mijn knieën gaat beter, maar lukt nog niet helemaal. Ik ben met dit behaalde resultaat tot nu toe al heel blij.
Ik ben vandaag zelfs naar het strand geweest voor een wandeling van ongeveer 3 kilometer. Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik dat voor het laatst heb gedaan.Ik ben Marjolein zo dankbaar dat ze dit voor me heeft kunnen doen, na al die jaren ben ik zeker op de

goede weg. Nu op naar de laatste fase, waarin de frequentie van de behandelingen afgebouwd gaan worden. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

 


 

Dit is een aanrader!!!!

Mijn naam is John Dell’Avo, heb corona gehad, en ben door Marjolein uitgenodigd om te werken aan mijn herstel door het ondergaan van een reeks Polariteitsbehandelingen om te zien of het iets voor mij zou kunnen betekenen. Het doel was; meer lucht, fitter, slanker en minder vocht vasthouden.
Op 29 juli heb ik de eerste van de 10 Polariteitsbehandelingen ondergaan en heb ik ook een voedingsadvies meegekregen. Na de derde behandeling werd er al resultaat zichtbaar; meer lucht en meer doorstroming in mijn lijf.
Na deze 10 behandelingen voel ik mij fitter en heb beduidend meer lucht. Geestelijk ben ik helderder, rustiger en heb een betere concentratie.Ook wat betreft het voedingsadvies & begeleiding bij het afvallen ben ik bij Marjolein aan het juiste adres; haar methode werkt en maakt dat het op de lange termijn een succes blijft; een eetpatroon is doorbroken.


 

Ontzettend goede behaalde resultaten!

Ik ben Christine Feenstra, 58 jaar en heb al meer dan 30 jaar fibromyalgie met veel pijn ondanks medicatie. Daarnaast heb ik ook al heel lang last van artrose, last van mijn schouders en veel kramp in mijn benen en last van mijn darmen.
Ik heb bij Marjolein van Kamlang 10 Polariteitsbehandelingen gehad en al na een paar behandelingen werden mijn klachten stukken minder, sommige verdwenen zelfs. Ik ben zo blij dat ik de behandelingen heb mogen ondergaan, dat ik andere mensen zeker zou aanraden, die net als ik zoveel pijn/klachten hebben, bij Marjolein van Kamlang onder behandeling te gaan.
Marjolein, nogmaals bedankt voor de ontzettend goede behaalde resultaten!