Ervaringen polariteitsbehandelingen

 

Dit is een aanrader!!!!

Mijn naam is John Dell’Avo, heb corona gehad, en ben door Marjolein uitgenodigd om te werken aan mijn herstel door het ondergaan van een reeks Polariteitsbehandelingen om te zien of het iets voor mij zou kunnen betekenen. Het doel was; meer lucht, fitter, slanker en minder vocht vasthouden.
Op 29 juli heb ik de eerste van de 10 Polariteitsbehandelingen ondergaan en heb ik ook een voedingsadvies meegekregen. Na de derde behandeling werd er al resultaat zichtbaar; meer lucht en meer doorstroming in mijn lijf.
Na deze 10 behandelingen voel ik mij fitter en heb beduidend meer lucht. Geestelijk ben ik helderder, rustiger en heb een betere concentratie.
Ook wat betreft het voedingsadvies & begeleiding bij het afvallen ben ik bij Marjolein aan het juiste adres; haar methode werkt en maakt dat het op de lange termijn een succes blijft; een eetpatroon is doorbroken.

 


 

Ontzettend goede behaalde resultaten!

Ik ben Christine Feenstra, 58 jaar en heb al meer dan 30 jaar fibromyalgie met veel pijn ondanks medicatie. Daarnaast heb ik ook al heel lang last van artrose, last van mijn schouders en veel kramp in mijn benen en last van mijn darmen.
Ik heb bij Marjolein van Kamlang 10 Polariteitsbehandelingen gehad en al na een paar behandelingen werden mijn klachten stukken minder, sommige verdwenen zelfs. Ik ben zo blij dat ik de behandelingen heb mogen ondergaan, dat ik andere mensen zeker zou aanraden, die net als ik zoveel pijn/klachten hebben, bij Marjolein van Kamlang onder behandeling te gaan.
Marjolein, nogmaals bedankt voor de ontzettend goede behaalde resultaten!