Ontspanningsmassage 

Het woord zegt het al; ‘ontspanning’ en daar gaat het om bij deze vorm van massage. 

Een goede ontspanningsmassage is een weldaad voor lichaam en geest en het behoud van een goede gezondheid.

Ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Tijdens een ontspanningsmassage wordt er gebruik gemaakt van lange strijkingen, knedingen en schuddingen die ervoor zorgen dat de doorbloeding beter zal worden en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Doordat de spieren ontspannen ontstaat er een algehele ontspanning van lichaam en geest. 

Gun jezelf dat moment van rust en ontspanning. 

Je kunt bij Kamlang terecht voor een ontspanningsmassage van 60, 90 of 120 minuten.

Bij een massage van 60 minuten worden aan de achterzijde van het lichaam de rug en de benen gemasseerd en aan de voorzijde de benen. Tijdens deze massage wordt er extra aandacht besteed aan nek, schouders en rug.

Bij een massage van 90 minuten worden  aan de achterzijde de rug en de benen gemasseerd en aan de voorzijde worden de benen,  voeten en de armen gemasseerd. Ook hier wordt er extra aandacht besteed aan nek, schouders en rug. 

Bij een massage van 120 minuten worden aan de achterzijde de rug en de benen gemasseerd en aan de voorzijde de benen, voeten, armen en wordt ook het hoofd gemasseerd. Hou er rekening mee dat als je bijvoorbeeld last van je nek- schouders of rug hebt, hier meer aandacht aan wordt besteed. Indien nodig worden de buik en de billen gemasseerd. Tijdens deze massage wordt er voor de nek- schouders en rug gebruik gemaakt van Hotstones en wordt de massage afgesloten met Pulsing voor de ultieme ontspanning.