Ontspanningsmassage 

 ‘Ontspanning’, het woord zegt het al. Deze massage draait om het ervaren van volledige ontspanning. Een goede ontspanningsmassage is een weldaad voor lichaam en geest en het behoud van een goede gezondheid. Deze massage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het voelt om ontspannen te zijn. 

Tijdens een ontspanningsmassage wordt er gebruik gemaakt van strijkingen, knedingen en schuddingen die ervoor zorgen dat de doorbloeding beter wordt en de afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Doordat het ontspannen van de spieren ontstaat er een algehele ontspanning van lichaam en geest. 

Gun jezelf dat moment van ontspanning. Bij Kamlang kun je terecht voor een ontspanningsmassage van 60, 90 of 120 minuten.

Een massage van 60 minuten bestaat uit massage van de rug en benen aan de achterzijde. Aan de voorzijde worden de benen gemasseerd. Tijdens deze massage wordt er extra aandacht besteed aan de nek, schouders en rug. 

Een massage van 90 minuten bestaat uit massage van de rug en benen aan de achterzijde. Aan de voorzijde worden de benen, voeten en armen gemasseerd. Tijdens deze massage wordt natuurlijk ook extra aandacht besteed aan de nek, schouders en rug. 

Een massage van 120 minuten bestaat uit massage van de armen, benen en voeten aan de voorzijde. Aan de achterzijde worden de benen gemasseerd, daarna worden de rug, schouders, nek en het hoofd gemasseerd. De massage wordt afgesloten met Pulsing voor de ultieme ontspanning.