Thuisstudie Cursus Chakratherapie (online)

Je kunt nu ook een de cursus Chakratherapie als thuisstudie volgen!
Hoe fijn is dat, in je eigen tempo thuis studeren wanneer het jou uitkomt!
De cursus Chakratherapie een zeer boeiende cursus voor iedereen die meer wil weten of leren over de chakra’s. In het bezit zijn van een Reiki I Certificaat is een pré.

Deze cursus geeft je inzicht in alle chakra’s; waar ze voor staan, wat het hoofdprobleem is, wanneer een chakra een tekort aan energie heeft of te weinig, lichamelijke en psychische symptomen, chakra-oefeningen, meditaties, onze aura, het herkennen blokkades , n nog veel meer!

Werken met Chakratherapie biedt de mogelijkheid om fysieke en psychische ziekten en andere ongemakken te behandelen en is een persoonlijk gerichte therapie.

Je zult jezelf meer bewust worden van je eigen chakra’s en de energie die ze bevatten, en is het een cursus, die ook jou meer dan goed zal doen!

Na het laatste hoofdstuk zijn er totaal nog 3 praktijkdagen die je volgt.

Tijdens deze dagen leer je: het oefenen/voeren van het intakegesprek, doornemen van de chakra-vragenlijst, begeleiden cliënt, instellen pendel, energie opmeten met de pendel, oefenen/uitvoeren van de Chakrabehandeling, afsluiten behandeling.

Als je alle onderdelen hebt geoefend is het tijd voor de examens; theorie en praktijk.

Op de laatste praktijkdag wordt alles doorgesproken en uitgelegd wat er van je verwacht wordt en maken we een afspraak voor het praktijkexamen. Het theorie-examen mag je thuis maken.

Na afloop van de cursus ontvang je een Diploma indien je geslaagd bent voor zowel het theorie-examen, het uitvoeren van het praktijkgedeelte en het geven van de Chakrabehandeling.

Cursusduur: 12 maanden
Kosten: € 250.00 (inclusief cursusmateriaal, koffie/thee, Diploma)
*een pendel is niet bij de prijs inbegrepen

Ben je geïnteresseerd of wil je de cursus gaan volgen, klik hier voor meer informatie.