ReikiLuxurious procedure

Reiki is een natuurlijke geneeswijze die ons lichaam en geest in balans brengt door de energie in de chakra’s te herstellen waardoor blokkades in de energiestroming worden opgeheven. Reiki bevordert de genezing van allerlei klachten, verlicht pijn en brengt het zelf genezend vermogen van ons lichaam weer op gang.

Reiki helpt bij (acute) klachten of symptomen en geeft ondersteuning bij reguliere of andere natuurlijke geneeswijzen. De behandeling wordt uitgevoerd door middel van het opleggen van de handen. Door het opleggen van de handen kanaliseert de helende energie in het lichaam van de ontvanger.

Heb je geen klachten maar kun je wel wat ontspanning gebruiken? Dan is een Reiki behandeling heerlijk om te ondergaan. Lekker genieten van de rust en ontspanning die een Reiki behandeling biedt. Nu ook mogelijk in combinatie met een ontspannende rug massage. Reiki is ook geschikt tijdens de zwangerschap.

Je kunt naast Reiki behandelingen ook terecht voor Reiki-cursussen die gegeven worden volgens het Usui-systeem. Je kunt je laten inwijden in drie graden: Reiki IReiki II en Reiki III (Master opleiding).

Wil je meer informatie omtrent deze cursus, neem dan contact op.