Workshop Masseren voor 2

Lijkt het jou leuk om samen met jouw partner, goede vriend of vriendin de fijne kneepjes van het masseren te leren? Dan is dit de perfecte workshop voor jullie!

In deze workshop leren jullie in 3.5 uur hoe jullie zelf een fijne en ontspannende massage van ongeveer 30 minuten kunt geven. We oefenen met verschillende massagetechnieken om de rug, schouders en nek te leren masseren.

Tijdens deze workshop krijgen jullie uitleg over massage, de posities en de verschillende massagetechnieken. Deze technieken worden door mij op één van beide in stapjes voorgedaan, waarna jullie deze om de beurt kunnen oefenen.
Na deze oefenronde masseren jullie elkaar nog een keer, zodat jullie vertrouwd zijn met het geven van een fijne en ontspannende rug-, schouder- en nekmassage van ongeveer 30 minuten.

Gedurende de workshop, maar ook aan het einde van de workshop, kunnen jullie me alle vragen stellen die jullie hebben over het geven van deze massage. Daarnaast ontvangen jullie beide een handleiding in PDF met alle stappen die jullie tijdens de workshop geleerd hebben, zodat jullie deze thuis nog eens rustig terug kunnen lezen en hiermee kunnen oefenen.

 

Deze workshop wordt gegeven op zaterdag of zondag van 10.00 uur tot 13.30 uur of van 13.30 uur tot 17.00 uur.

De kosten van deze workshop bedragen voor twee personen €140,-. Dit bedrag is incl. koffie/thee/water, het gebruik van massageolie en een certificaat van deelname. Wel verzoek ik jullie om zelf één badlaken en twee kleine handdoeken (één per persoon) mee te nemen.

Willen jullie graag samen leren masseren? Meld je dan aan voor deze workshop via het contactformulier op de website!