Polariteitscursus 

De cursus polariteitstherapie volg je in slechts twee dagen. Het is een simpele, maar toch zeer effectieve behandelmethode waarin je de ontvanger weer terug in evenwicht kunt krijgen. Je leert hoe je door het gebruik van je eigen handen energie leert vrijmaken in het lichaam van de ontvanger en hoe je blokkades kunt oplossen, zodat de levenskracht weer door het hele lichaam kan stromen. 

De polariteitsbehandelingen gaan uit van de positieve en negatieve velden in het lichaam. Door deze samen te voegen ontstaat een aantrekkingskracht tussen beide. Op deze manier wordt de polariteitsenergie magnetisch door of langs de energiebanen geleid om de essentiële polariteiten van het lichaam te richten en bepalen. 

In het eerste deel van de cursus polariteitsbehandeling leer je een serie basis handgrepen die het meest effectief zijn in de aangegeven volgorde. Deze grepen verdelen we in verschillende delen, waarbij je vertrouwt raakt met ieder deel en hier goed mee oefent. Vervolgens ga je pas door met het volgende deel, zodat je snel in staat bent een volledige behandeling te geven. 

Wanneer je deze algemene behandeling onder de knie hebt, beginnen we met de specifieke handelingen. Deze specifieke handelingen zijn bedoeld om de stroom van energie speciaal op die gedeelten van het lichaam op gang te brengen, waar we de grootste blokkades ervaren. 

Deze cursus kan gevolgd worden op: 

Zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 16.00 uur

De kosten van een cursus polariteitstherapie bedragen € 250.00 

Bij het cursusgeld is inbegrepen:

  • Koffie/thee/water met wat lekkers 
  • Cursusmap
  • Certificaat
  • Extra gelegenheid om twee uur de behandeling te oefenen

Niet bij het cursusgeld inbegrepen:

  • Lunch 

Voor € 7.50 per dag extra wordt  er voor een uitgebreide lunch gezorgd.

Zelf je lunch meenemen mag natuurlijk ook. 

Inschrijven kan via het contactformulier op de website. Er wordt binnen 24 uur contact met je opgenomen om de eerste cursusdag in te plannen.