Cursus Energetisch Therapeut

Wil jij alles leren over hoe jij het natuurlijke balans bij jouw cliënten kunt herstellen? Hoe jij jouw cliënten kunt helpen bij het oplossen van emotionele problemen? Hoe het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam werkt? En hoe jij daar als therapeut met verschillende technieken aan kunt bijdragen? Kortom, wil jij jezelf ontwikkelen tot volledig energetisch therapeut? Dan is deze cursus iets voor jou!

Tijdens de cursus Energetisch Therapeut leer je de ins en outs van drie verschillende, volledige, cursussen. Aanvullend kun je hierbij nog een deel van een vierde cursus kiezen. Binnen deze cursus behandelen we de volgende cursussen:
– Emotiemanagement (online): binnen deze cursus leer je hoe emoties zich vasthechten aan het energetisch systeem van jouw cliënten en hoe jij als therapeut met verschillende technieken kunt helpen deze emotionele belemmeringen op te lossen. In de cursus komen onder andere de technieken EFT/TAT en RET aan bod.
– Chakratherapie (online): de online chakratherapie cursus leert jou alles wat je wilt weten over de verschillende chakra’s. De cursus geeft onder andere inzicht in de verschillende chakra’s, waar ze voor staan, wat het hoofdprobleem van een chakra is, hoe je blokkades kunt herkennen en welke lichamelijke en psychische symptomen hieraan verbonden zijn. Daarnaast leer je verschillende chakra oefeningen en meditaties om deze symptomen te behandelen.
– Reiki I (praktijk): de Reiki I cursus is een praktijk cursus, die dus alleen op locatie te volgen is. Tijdens deze dagen leer je hoe je jezelf en anderen een Reiki behandeling kunt geven. Reiki I is met name bedoeld voor zelfgenezing en het verwerken van problemen op lichamelijk vlak. Deze cursus neemt je mee in de werkwijze, verschillende soorten behandelingen maar ook ademhalingsoefeningen, aarden en afsluiten.

Optioneel kun je er voor kiezen om een deel van de online massage cursus toe te voegen:
Energetische Massage rug- en benen (praktijk): tijdens de cursus Energetische massage van de rug en benen leer je, onder andere, hoe je door middel van massagetechnieken blokkades in de energiestromen in het lichaam kunt oplossen. De ontvanger zal zich hierdoor verlicht voelen en beter in zijn vel zitten, doordat energie weer vrij door het lichaam kan stromen.

De cursus Energetisch Therapeut is dus in de volgende twee samenstellingen te volgen:
– Emotiemanagement (online), Chakratherapie (online) en Reiki I (praktijk).
– Deze optie heeft een cursusduur van 20 maanden.
– De kosten van deze combinatie bedragen € 595.00.
– Emotiemanagement (online), Chakratherapie (online), Reiki I (praktijk) aangevuld met Energetische Massage rug en benen (praktijk).
– Deze optie heeft een cursusduur van 24 maanden.
– De kosten van deze combinatie bedragen € 850.00

Ben je geïnteresseerd of wil je de cursus gaan volgen, klik hier voor meer informatie.