Cursus Emotiemanagement (Online)

Wil jij de cliënten van jouw praktijk leren hoe ze los kunnen komen van belemmerende emoties of bij jij van plan hier in de toekomst jouw werk van te maken? Volg dan nu als onderdeel van de Cursus Energetisch Therapeut deze online cursus Emotiemanagement.

De cursus Emotiemanagement leert jou unieke technieken om jouw klanten te helpen met de emotionele problemen die zij ervaren. Tijdens deze online cursus leer je hoe je snel en doeltreffend aan de slag kunt gaan om deze emotionele problemen voorgoed te verhelpen. Het zijn namelijk niet de emoties zelf die belemmerend werken, maar de manier waarop we met deze emoties omgaan.

In deze 9 maanden durende cursus leer jij hoe emoties zich vasthechten aan het energetisch systeem van jouw cliënten. Heeft jouw cliënt bijvoorbeeld zijn emoties onderdrukt, waardoor emoties zich hebben opgestapeld in het lichaam en hij/zij kampt met plotselinge, heftige, uitbarstingen van emoties? Binnen deze cursus leer je de gevolgen van het niet herkennen of onderdrukken van emoties, de oorzaak van veel fysieke en mentale problemen. De stress die hiermee gepaard gaat kan namelijk letterlijk ziekmakend werken.

De cursus Emotiemanagement leert jou verschillende technieken waarmee je deze emotionele belemmeringen bij jouw cliënten voorgoed kunt wegnemen. Zo leer je hoe je positieve en neutraliserende ankers kunt aanbrengen, hoe je EFT/TAT sessies kunt gebruiken, maar ook hoe je RET toepast bij jouw cliënten. Daarnaast krijg je een breed scala aan opdrachten die je jouw cliënten kunt meegeven, zodat zij in hun eigen omgeving verder kunnen werken aan hun emotionele herstel. Samen leren we hoe jij jouw cliënten weer opnieuw in balans kunt brengen met een blijvend resultaat.

Heb je na deze cursus het gevoel dat je nog verder wilt groeien op het gebied van emotiemanagement? Dan bied ik je de volgende extra technieken als aanvulling op deze cursus: intuïtief behandelen, op afstand behandelen en het behandelen van kinderen en
dieren.

Cursusduur: 9 maanden
Kosten: € 295.00 (inclusief Diploma)

NB. Deze cursus is uitsluitend te volgen voor cursisten met een eigen praktijk die willen uitbreiden op het gebied van emotiemanagement, of voor cursisten die in de toekomst een eigen praktijk willen starten.

Ben je geïnteresseerd of wil je de cursus gaan volgen, klik hier voor meer informatie.