Cursus Chakratherapie Praktijk

Je kunt bij Kamlang ook een de cursus Chakratherapie volgen.
De cursus Chakratherapie een zeer boeiende cursus voor iedereen die meer wil weten of leren over de chakra’s. In het bezit zijn van een Reiki I Certificaat is een pré.

Deze cursus geeft je inzicht in alle chakra’s; waar ze voor staan, wat het hoofdprobleem is, wanneer een chakra een tekort aan energie heeft of te weinig, lichamelijke en psychische symptomen, chakra- oefeningen, meditaties, herkennen blokkades en nog veel meer!

Werken met Chakratherapie biedt de mogelijkheid om fysieke en psychische ziekten en andere ongemakken te behandelen en is een persoonlijk gerichte therapie.
Je zult jezelf meer bewust worden van je eigen chakra’s en de energie die ze bevatten, en is het een cursus, die ook jou meer dan goed zal doen!

Aan het einde van de cursus leer je: het oefenen/voeren van het intakegesprek, doornemen van de chakra-vragenlijst, begeleiden cliënt, instellen pendel, energie opmeten met de pendel, oefenen/uitvoeren van de Chakrabehandeling, afsluiten behandeling.

Als je alle onderdelen hebt geoefend is het tijd voor de examens; theorie en praktijk.

Op de laatste lesdag wordt alles doorgesproken en uitgelegd wat er van je verwacht wordt en maken we een afspraak voor het praktijkexamen. Het theorie-examen mag je thuis maken.

Na afloop van de cursus ontvang je een Diploma indien je geslaagd bent voor zowel het theorie- examen, het uitvoeren van het praktijkgedeelte en het geven van de Chakrabehandeling.

Indien je niet geslaagd bent is het mogelijk om herexamen te doen. De kosten bedragen € 50.00. Wil je geen herexamen doen, dan ontvang je een Studieverklaring.

Cursusduur: 10 maanden
Les in de avond: van 19.00 uur tot 21.30 uur
Les op zondag: van 14.00 uur tot 16.30 uur
Kosten: € 295.00 (inclusief map, koffie/thee, Diploma) *pendel is niet bij de prijs inbegrepen