Naast het geven van diverse behandelingen coach en begeleid ik als therapeut cliënten die het even niet meer zien zitten, vast zitten in hun patroon, de bekende vicieuze cirkel. In mijn praktijk zie ik dagelijks mensen met weinig zelfvertrouwen, onrust, in het hoofd zitten, oververmoeidheid, slaapproblemen, angsten, stress, burn-out, emotie-eten, pijnklachten en andere problemen.

Ik wil jou ook graag ondersteunen en coachen bij jouw problemen. Ik wil je weer op weg helpen zodat je weer verder kunt en dingen weer positiever gaat zien, zodat jij de slingers weer kunt ophangen. Ik leer je weer in je eigen kracht te komen waardoor jij weer vooruit kunt in je dagelijks leven. 

Voor iedereen wordt de tijd genomen, omdat jij als cliënt centraal staat, het gaat tenslotte om jouw gezondheid!

Tijdens het eerste consult houden we een uitgebreid intake-anamnesegesprek om te achterhalen waar jouw problemen of klachten zijn ontstaan. Dit is nodig omdat er een behandelplan opgesteld moet worden die aansluit op wat jij nodig hebt. Dit intake-anamnesegesprek bied ik je kosteloos aan. Na dit gesprek maken we een vervolgafspraak, bespreken we het behandelplan en gaan we samen aan de slag! 

Een coaching consult duurt standaard 60 minuten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen.